Ciarán Hinds, Rory Kinnear, og Tanya Moodie er med i neste sesong av The Rings of Power

De tre anerkjente skuespillerne blir en del av rollelisten til den globale seerfavoritten som for tiden spilles inn i Storbritannia.

The Lord of the Rings: The Rings of Power, har med mer enn 100 millioner seere på kort tid blitt en global suksess. Ikke overraskende tronet serien som den mest populære original-serien til Prime Video under deres første sesong. Prime Video kan nå dele nyheten om at vi vil se nye, faste skuespillere fra neste sesong. Ciarán Hinds, Rory Kinnear og Tanya Moodie vil ta del i serien som for tiden spilles inn i Storbritannia.

Ciarán Hinds er både Oscar- og BAFTA-nominert for sin rolle som Pop i Kenneth Branaghs film, Belfast. Hinds har hatt roller i en rekke store filmer deriblant Harry Potter og dødstalismanene, The Phantom of the Opera og There Will be Blood.

Rory Kinnear er kanskje mest kjent for sin rolle som Bill Tanner, i James Bond-filmene Quantum of Solace, Skyfall og Spectre. Nylig spilte Kinnear i Alex Garlands film Men, som han har blitt nominert til pris for i BIFA Awards.

Tanya Moodie er en velkjent britisk skuespiller som tidligere har vunnet The Royal Television Society sin pris for årets gjennombrudd for rollen som Meg i Motherland. Hun har spilt i en rekke anerkjente serie og filmer som Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker og Empire of Light.

The Rings of Power bringer de heroiske legendene fra J.R.R. Tolkiens «Second Age» til liv for første gang. Dramaet utspiller seg tusenvis av år før Hobbiten og Ringenes Herre fant sted. Seeren blir tatt tilbake til en epoke der stormakter ble skapt, kongedømmer reiste seg og ble utslettet og ikke minst da Tolkiens største skurk truet med å sette hele verden i mørket.

Alle de åtte episodene til sesong 1 av The Rings of Power, er tilgjengelig på Prime Video.

Showrunnere og utøvende produsenter J.D. Payne & Patrick McKay, står bak den kommende sesongen. De får også hjelp av utøvende produsenter Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill og Gennifer Hutchinson, i tillegg til medansvarlig produsent Charlotte Brandström, produsentene Kate Hazell og Helen Shang, og medprodusentene Andrew Lee, Matthew Penry-Davey, og Clare Buxton.

Skribent