Filmmagasinets Podcast

Programleder Thor Aaberg og ansvarlig redaktør Eirik Bull tar med lytterne i møte med mange spennende gjester fra film- og seriebransjen. Du vil få høre diskusjoner rundt filmer og serier, fra spesifikke titler til sjangre og alt annet som har med film å gjøre.

Her kan du finne de nyeste episoden av Filmmagasinets Podcast:


Våre venner

Filmmagasinet har også en rekke venner og samarbeidspartnere med sine egne podcasts. Nedenfor finner du noen av dem:

Jedirådet: En Star Wars-podcast

I Jedirådet finner du Håkon, Håvard og Christian som hver uke dypdykker i Star Wars-universet. Dette er en podcast for deg som kjenner til universet, enten fanatisk eller avslappet, og vil høre dypere diskusjon rundt Star Wars-kanon.

Yoda, Neida, Så…

Petter Aagaard og Knut Løchsen jobber begge i musikkbransjen, men når de ikke gjør det, så liker de å snakke om Star Wars. De inviterer med seg både kjendisgjester og Star Wars-eksperter som gjester til sin funky podcast Yoda, Neida, Så…

Filmfrontpodden

Vi er filmpodcasten til filmfront.no (Tidligere All the Colors of Cinema). Programlederne, Kenneth og Pål, snakker om alt fra aktuelle filmer, klassikere til kultfilmer og ellers film fra hele verden.

Full Ape Podcast

I Full Ape snubler vi oss igjennom menneskesinnets mørke irrganger, roter rundt i egne og andres følelsesliv og utforsker menneskelige relasjoner. Dette gjør vi gjennom samtaler preget av varme, nysgjerrighet og ekstremt dårlig humor.

Suns and Shadows-Cast

En amerikansk podcast der det ivrig og høylydt diskuteres om glemte og fortapte tv-serier og filmer fra en svunnen tid. Hør våre venner Jeff, Kevin og Will mimre om gamle serier og filmer flere oss burde huske, og noen det kanskje er best de fleste glemmer!

Attack of the Killer Kast

Attack of the Killer Kast er Norges eneste uavhengige horror/sci-fi/kult podcast. Hver 14. dag snakker Chris, Jørgen og Kurt om skrekk, blod, gørr, romskip og alt som er gøy!

Arkiv