Broadcasting or podcasting microphone background with copy space

Podcast

Lytt til podcaster fra Filmmagasinets venner.

Yoda, Neida, Så…

Petter Aagaard og Knut Løchsen jobber begge i musikkbransjen, men når de ikke gjør det, så liker de å snakke om Star Wars. De inviterer med seg både kjendisgjester og Star Wars-eksperter som gjester til sin funky podcast Yoda, Neida, Så…

Filmfrontpodden

Vi er filmpodcasten til filmfront.no (Tidligere All the Colors of Cinema). Programlederne, Kenneth og Pål, snakker om alt fra aktuelle filmer, klassikere til kultfilmer og ellers film fra hele verden.

Full Ape Podcast

I Full Ape snubler vi oss igjennom menneskesinnets mørke irrganger, roter rundt i egne og andres følelsesliv og utforsker menneskelige relasjoner. Dette gjør vi gjennom samtaler preget av varme, nysgjerrighet og ekstremt dårlig humor.

Suns and Shadows-Cast

En amerikansk podcast der det ivrig og høylydt diskuteres om glemte og fortapte tv-serier og filmer fra en svunnen tid. Hør våre venner Jeff, Kevin og Will mimre om gamle serier og filmer flere oss burde huske, og noen det kanskje er best de fleste glemmer!

Attack of the Killer Kast

Attack of the Killer Kast er Norges eneste uavhengige horror/sci-fi/kult podcast. Hver 14. dag snakker Chris, Jørgen og Kurt om skrekk, blod, gørr, romskip og alt som er gøy!