Foto: Apple TV

Trailer for Time Bandits

Se Lisa Kudrow og Rune Temte i elleville Time Bandits.

Apple TV+ har sluppet traileren for Time Bandits, den første TV-adaptasjonen av den kultklassiske filmen med samme navn. Serien er skapt av Jemaine Clement (Flight of the Conchords), Iain Morris (The Inbetweeners) og Taika Waititi (Reservation Dogs). Time Bandits tar seerne med på en helsprø reise gjennom tid og rom med en gjeng tyver og deres nyeste rekrutt, den 11 år gamle historienerden Kevin. Sammen legger de ut på et spennende oppdrag for å redde Kevins foreldre – og verden.

Serien, som består av 10 episoder, får global premiere med de to første episodene onsdag 24. juli. Deretter slippes to nye episoder hver onsdag frem til 21. august 2024.

Lisa Kudrow leder den eksentriske gruppen av banditter på episke eventyr. På sin ferd gjennom tid og rom, snubler de over fascinerende verdener fra fjern fortid og leter etter skatter. Time Bandits tar oss med til opprettelsen av Stonehenge, ser den trojanske hesten i aksjon, rømmer fra dinosaurer i forhistorisk tid, forårsaker kaos i middelalderen, og opplever istiden og antikke sivilisasjoner – og mye mer.

I hovedrollene finner vi Lisa Kudrow (The Comeback), Kal-El Tuck (Unseeing Evil), Tadhg Murphy (Conversations With Friends), Roger Jean Nsengiyumva (You Don’t Know Me), Rune Temte (Eddie the Eagle), Charlyne Yi (Knocked Up), Rachel House (Heartbreak High), Kiera Thompson (Martyrs Lane), James Dryden (Ready Player One), Felicity Ward (The Office Australia), Francesca Mills (Harlots) og Imaan Hadchiti (Thor: Love and Thunder). Waititi og Clement dukker også opp i serien i spesielle gjesteroller.

Time Bandits produseres av Paramount Television Studios, Anonymous Content’s AC Studios og MRC for Apple TV+. Jemaine Clement, Iain Morris og Taika Waititi står bak produksjon, manus og regi av utvalgte episoder, med Clement og Morris som co-showrunners. Garrett Basch og Tim Coddington er også eksekutive produsenter, mens Jane Stanton produserer for Handmade Films.

Skribent