Foto: Paramount Pictures

Gladiator 2 trailer: Første titt på Ridley Scotts actionfylte oppfølger

Traileren for Gladiator 2 er endelig her! Are you not entertained?

I dag deler United International Pictures den aller første traileren til Ridley Scotts Gladiator 2 – oppfølgeren til klassikeren fra 2000 med Russell Crowe.

Fortsettelsen er dog ikke med Crowe denne gangen, men følger en annen karakter fra originalen. Fokuset er på Lucius, sønnen til Lucilla (Connie Nielsen) og nevøen til Commodus (Joaquin Phoenix). Sistnevnte er ikke med i oppfølgeren (av åpenbare grunner), men Nielsen er tilbake som Lucilla. 

Nå skal vi følge en eldre versjon av Lucius, spilt av Paul Mescal. Traileren åpner med Lucius som hedrer Maximus i en samtale med Denzel Washingtons Macrinus. Han blir en brikke i en maktkamp mot general Marcus Acacius (Pedro Pascal) som tvinger Lucius til slaveri. Hevnlysten og inspirert av farsfiguren Maximus, beslutter han å kjempe som gladiator og i opprør mot de unge keiserne Caracallas (Fred Hechinger) og Getas (Joseph Quinn). 

Norsk premieredato er satt til 15. november 2024.