©SkyShowtime

Taylor Sheridans «Lawmen: Bass Reeves» kommer 18. desember

SkyShowtime-serien Lawmen: Bass Reeves er å se på SkyShowtime fra 18. desember. Denne serien, som slipper nye episoder hver mandag, har samlet en solid rollebesetning inkludert Emmy-nominerte David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, Donald Sutherland og Dennis Quaid.

Lawmen: Bass Reeves dykker ned i livet til den legendariske sheriffen fra Vestens villere dager. Serien følger Reeves, spilt av Oyelowo, fra han var slave til han ble den første afroamerikanske sheriffen vest for Mississippi. Med over 3000 arrestasjoner på merittlisten, utforsker serien de dyptgripende konsekvensene hans karriere hadde for hans egen familie. Denne serien er en del av en større antologi som skildrer andre kjente figurer fra samme tidsepoke.

Andre viktige roller spilles av Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley, og Bill Dawes.

Lawmen: Bass Reeves er skapt av Chad Feehan og produsert av Taylor Sheridan, og teamet inkluderer David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari, og David Hutkin. Lawmen: Bass Reeves er et produkt av MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridan’s Bosque Ranch Productions, og Oyelowo’s Yoruba Saxon, distribuert av Paramount Global Content Distribution.

David Oyelowo, som spiller hovedrollen som Bass Reeves, har nylig blitt nominert til Golden Globe for beste mannlige skuespiller i en miniserie for sin rolle.

Lawmen: Bass Reeves er den nyeste i en serie av Taylor Sheridan-produksjoner på SkyShowtime, og føyer seg inn i rekken sammen med 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King, og Yellowstone.

Her kan du se traileren: