SkyShowtime lanserer The Caine Mutiny Court-Martial med Kiefer Sutherland

SkyShowtime har annonsert at det nye militærdramaet The Caine Mutiny Court-Martial, med Kiefer Sutherland i hovedrollen, vil ha eksklusiv premiere på plattformen fra 23. desember.

Filmen, regissert og skrevet av den Oscar-vinnende William Friedkin, er basert på Herman Wouks Pulitzer-prisvinnende roman med samme navn. Den produseres av Republic Pictures Film og har en stjernespekket rollebesetning, inkludert Kiefer Sutherland, Jason Clarke, Jake Lacy, Monica Raymund, Lewis Pullman, Jay Duplass, Tom Riley og Lance Reddick.

The Caine Mutiny Court-Martial fokuserer på en amerikansk marineoffiser som stilles for krigsrett, anklaget for å ha ledet et mytteri. Hendelsen fant sted etter at skipets kaptein viste tegn til ustabilitet, noe som satte mannskapets liv i fare.

I filmen spiller Jason Clarke rollen som advokat Barney Greenwald, som motvillig forsvarer løytnant Steve Maryk, spilt av Jake Lacy. Maryk overtok kontrollen over U.S.S. CAINE fra sin kaptein Lt. Philip Francis Queeg (Sutherland) under en storm i farlig farvann. Som rettssaken utvikler seg, blir Greenwalds tvil om hendelsene om bord på Caine stadig sterkere, og han stiller spørsmål ved om det virkelig var et mytteri eller en handling av mot.

Filmen er regissert av William Friedkin, kjent for filmer som The French Connection og The Exorcist. Manusforfatter er også Friedkin, og filmen er produsert av Annabelle Dunne og Matt Parker, med Michael Salven og Mike Upton som utøvende produsenter. The Caine Mutiny Court-Martial distribueres av Paramount Global Content Distribution.