©Amazon

Se teaser-traileren til Fallout-serien!

"War... war never changes."

Nylig slapp Amazon Studios de første offisielle bildene, og nå har de lansert den første actionfylte traileren for sin kommende serie Fallout, basert på den svært populære spillserien med samme navn. Du kan se traileren nedenfor.

Traileren er spekket med scener som vil vekke gjenkjennelse hos spillentusiastene – alt fra muterte kjempeinsekter og underjordiske bunkere, til gigantiske metallrustninger og forlatte bygninger i en fremtidig radioaktiv ødemark. I tillegg finner vi selvsagt også klassisk evergreen-musikk, akkurat som i spillene.

Handlingen i Fallout-spillene utspiller seg i en mørk fremtid der det meste av jorden er ødelagt av katastrofale atomvåpen. Overlevende må kjempe mot alt fra radioaktive monstre til Mad Max-inspirerte skurker.

Serien Fallout tar sin begynnelse i en av fremtidens underjordiske bunkere, Vault 33. Plottet vil flette seg inn i franchiseens overordnede narrativ, som har blitt utviklet gjennom flere suksessrike videospill. Vi blir introdusert for figurer som dusørjegere, soldater og vanlige borgere som alle strever for å overleve i en postapokalyptisk virkelighet.

Produksjonsteamet bak Westworld, Jonathan Nolan og Lisa Joy, er involvert som produsenter. Foran kamera møter vi skuespillere som Walton Goggins, Kyle MacLachlan og Ella Purnell.

Fallout vil bli tilgjengelig på Amazons strømmetjeneste, Prime Video, og første sesong har premiere den 12. april neste år. Ta en titt på traileren her:

Kilde: Moovy.dk