Se den storslåtte traileren til Ridley Scotts «Napoleon» med Joaquin Phoenix

Mens den 85 år gamle Ridley Scott er opptatt med opptakene til det storslåtte, historiske actiondramaet Gladiator 2 i Marokko, har vi akkurat fått traileren til den episke storfilmen, som Scott fullførte like før han dro til Nordvest-Afrika: Napoleon.

Akkurat som tittelen antyder, handler filmen om den franske, krigerske keiseren Napoleon Bonaparte, som spilles av Joaquin Phoenix, som spilte en romersk keiser i Scotts første Gladiator tilbake i 2000.

Scotts Napoleon fokuserer på både Napoleons transformasjon fra menig soldat til keiser og på hans følelsesladde forhold til kona, Joséphine. Og som den følgende traileren understreker, er det ingen mangel på storslåtte krigsscener. Vanessa Kirby (The Crown, Mission: Impossible – Fallout) spiller Joséphine, mens rollelisten også prydes av navn som Ludivine Sagnier (Swimming Pool), Ben Miles (Andor), Ian McNeice (Dune), Tahar Rahim (Profeten) og Youssef Kerkour (Dracula).

Manus er skrevet av David Scarpa, som samarbeidet med Scott på den thrilleren All the Money in the World.

Napoleon – som opprinnelig ble kalt «Kitbag» – kommer ut i utvalgte kinoer i slutten av november, før den deretter blir utgitt på Apple TV+.

Takk til våre venner på Moovy.dk for nyhetssaken.

Se traileren her: