Hercule Poirot er tilbake!

Se den nye teaser-traileren for A Haunting in Venice.

Den nylig viste teaser-traileren og plakaten for Kenneth Branaghs nye film, A Haunting in Venice, er nå tilgjengelig. Filmen, som har premiere i USA den 15. september 2023, er en overnaturlig thriller basert på Agatha Christies roman «Hallowe’en Party», og regissert av Branagh selv, som også spiller rollen som den berømte detektiven Hercule Poirot.

Handlingen utspiller seg i Venezia på Halloween like etter andre verdenskrig, hvor Poirot deltar motvillig i en seanse på et hjemsøkt palass. Når en av gjestene blir drept, tvinges Poirot inn i en verden av hemmeligheter og skygger.

I tillegg til å regissere og spille i filmen, kunngjorde Branagh at den islandske komponisten Hildur Guðnadóttir vil komponere musikken til filmen. Guðnadóttir er en kjent komponist og har blant annet vunnet en rekke priser for musikken til Joker og Chernobyl.

A Haunting in Venice er en gjenforening for mange av de samme filmskaperne som var bak suksessene Murder on the Orient Express og Death on the Nile. Manuset er skrevet av Michael Green, og produsentene inkluderer blant annet Branagh selv, Ridley Scott og Simon Kinberg. Skuespiller-ensemblet består av en imponerende liste, inkludert Branagh, Jamie Dornan, Tina Fey og Michelle Yeoh.

Se teaser-traileren her:

Foto: 20th Century Studios

Skribent