Jurassic Park: Dominion

Kan strømmes på SkyShowtime fra 10. februar.

Fra 10. februar kan du se Jurassic World: Dominion – det nye eventyret i filmseriesuksessen – på SkyShowtime 

For første gang slår Chris Pratt og Bryce Dallas Howard seg sammen med de opprinnelige favorittene Laura Dern, Jeff Goldblum og Sam Neill. 

Jurassic-æraen får en episk avslutning i Jurassic World: Dominion, som kommer på SkyShowtime i Danmark, Finland, Sverige og Norge den 10. februar. 

Chris Pratt og Bryce Dallas Howard får selskap av Oscar-vinner Laura Dern, Jeff Goldblum og Sam Neill i Jurassic World: Dominion, som er et kjærkomment, heltemodig og spektakulært nytt, verdensomspennende eventyr. Handlingen skjer fire år etter at Isla Nublar ble ødelagt. Over hele verden lever dinosaurene nå side om side med menneskene og truer med å utrydde menneskeheten og overta planeten. Jurassic: World Dominion er regissert av Colin Trevorrow (Jurassic World), og på rollelisten er det nye navn som DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze og Campbell Scott i tillegg til returnerende BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda og Omar Sy. 

(from left) Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum), Dr. Alan Grant (Sam Neill), Dr. Ellie Sattler (Laura Dern), Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), Owen Grady (Chris Pratt), Maisie Lockwood (Isabella Sermon) and Kayla Watts (DeWanda Wise) in Jurassic World Dominion, co-written and directed by Colin Trevorrow.

Med Jurassic World: Dominion fra Universal Pictures og Amblin Entertainment sendes filmseriesuksessen til fem milliarder dollar inn i livsfarlig, ukjent territorium med dinosaurer vi aldri har sett før, halsbrekkende action og forbløffende nye visuelle effekter. Filmen er produsert av de anerkjente produsentene Frank Marshall og Patrick Crowley, som er medlem av Producers Guild of America. Den legendariske Oscar-vinneren og filmserieskaperen Steven Spielberg er ansvarlig produsent sammen med Alexandra Derbyshire og Colin Trevorrow.  

På SkyShowtime finner du nye storfilmer fra Universal Pictures og Paramount Pictures. Disse blir tilgjengelige etter at de har blitt vist på kino og kommet på DVD. Noen av nyhetene som kommer på SkyShowtime: Top Gun: Maverick, Minions: Historien om Gru, Barske Bøller og The Black Phone. Andre storfilmer som kommer, er Redeeming Love, Downton Abbey: En ny æra and Belfast.   

SkyShowtime tilbyr flere tusen timer med kvalitetsunderholdning for hele familien og et bredt utvalg av seriene og filmene alle venter på.    

Skribent