Lego movie 2

Avatar photo
Eirik Bull Ansvarlig redaktør

En del av klagen til den første LEGO Movie var absolutt uforutsigbarheten om hvem som skulle vises i murstein under en gitt scene. Mens de fleste av de opprinnelige filmens overraskende karakterer var fiktive, var det faktum at mange ble uttalt av Hollywood A-listers som Channing Tatum og Jonah Hill lagt til moroa. Ved å vende oppmerksomheten mot virkelige personligheter denne gangen, kan The Second Part levere all spenningen og uforutsigbarheten til originalen, men med en ny vri .

Dummy nyhet

Sequi vel velit eos repellendus. Facere quaerat voluptatem et commodi libero distinctio. Voluptatem blanditiis dicta et voluptatem in eaque molestias.

In et saepe cum aliquid deleniti voluptatem maiores. Possimus est quisquam voluptatem blanditiis. Harum incidunt et quaerat ut recusandae. Omnis consequatur fugit dignissimos. Amet voluptate ex consequuntur dolorem cupiditate omnis. Ab dolore voluptates dignissimos ab modi sint.