Dark Phoenix

Eirik Bull Ansvarlig redaktør

Jessica Chastains enn-å-være-navngitte Dark Phoenix karakter manipulerer Sophie Turners Jean Gray i et helt nytt bilde. Regissert av Simon Kinberg, er den kommende flick forventes å være den endelige hoved X-Men filmen fra Fox før rettighetene til sine Marvel-figurer tilbake til Marvel Studios følgende Disneys oppkjøp av Fox film og TV eiendeler som er satt til å være ferdig i løpet av mars .

Basert på Chris Claremont’s  The Dark Phoenix-  saga, vil den kommende filmen oppfylle løftet om Jean Grey, helt omdannet til Dark Phoenix, drillet på slutten av  X-Men: Apocalypse . Dark Phoenix vil se retur av de opprinnelige heltene i prequel-filmens tidslinje, muligens for siste gang, som  James McAvoy ‘s Professor X, Michael Fassbender’s Magneto, Jennifer Lawrence’s Mystique og Nicholas Hoult’s Beast. Den første traileren til filmen ble løslatt tilbake i september, og med sin utgivelse sakte tett i nærheten, løper nye markedsføringsmaterialer inkludert dette siste bildet.

Dummy nyhet

Sequi vel velit eos repellendus. Facere quaerat voluptatem et commodi libero distinctio. Voluptatem blanditiis dicta et voluptatem in eaque molestias.

In et saepe cum aliquid deleniti voluptatem maiores. Possimus est quisquam voluptatem blanditiis. Harum incidunt et quaerat ut recusandae. Omnis consequatur fugit dignissimos. Amet voluptate ex consequuntur dolorem cupiditate omnis. Ab dolore voluptates dignissimos ab modi sint.