Edgar Wrights neste film er en psykologisk horror-thriller

Edgar Wrights neste film er en for øyeblikket untitled psykologisk horror-thriller inspirert av klassikere som Ikke se nå og motsetning . Wright gjorde selvfølgelig sitt navn som filmmaker med 2003s zombiekomedie Shaun of the Dead , med sine vanlige samarbeidspartnere Simon Pegg og Nick Frost som et par underverkere, hvis liv opphører når en zombieapokalypse treffer London. Trioen har siden gått på å lage to filmer i det som er kalt Three Flavors Conetto-trilogien ( Hot Fuzz og World’s End ), og har allerede kunngjort sin intensjon om å jobbe sammen igjen når muligheten presenterer seg.

Inntil da har Wright nok på platen å holde seg opptatt. I tillegg til en etterfølger til sin kriminalspiller, Baby Driver , har forfatteren / regissøren nevnt at han ønsker å lage en film basert på roman Grasshopper Jungle og en mystisk «smart og skummel» film kalt Collider . Det ser ut til at han nå er avgjort på sitt neste prosjekt, som vil bli en annen «skummel» film helt.