Edgar Wrights neste film er en psykologisk horror-thriller

Eirik Bull Ansvarlig redaktør

Edgar Wrights neste film er en for øyeblikket untitled psykologisk horror-thriller inspirert av klassikere som Ikke se nå og motsetning . Wright gjorde selvfølgelig sitt navn som filmmaker med 2003s zombiekomedie Shaun of the Dead , med sine vanlige samarbeidspartnere Simon Pegg og Nick Frost som et par underverkere, hvis liv opphører når en zombieapokalypse treffer London. Trioen har siden gått på å lage to filmer i det som er kalt Three Flavors Conetto-trilogien ( Hot Fuzz og World’s End ), og har allerede kunngjort sin intensjon om å jobbe sammen igjen når muligheten presenterer seg.

Inntil da har Wright nok på platen å holde seg opptatt. I tillegg til en etterfølger til sin kriminalspiller, Baby Driver , har forfatteren / regissøren nevnt at han ønsker å lage en film basert på roman Grasshopper Jungle og en mystisk «smart og skummel» film kalt Collider . Det ser ut til at han nå er avgjort på sitt neste prosjekt, som vil bli en annen «skummel» film helt.

Dummy nyhet

Sequi vel velit eos repellendus. Facere quaerat voluptatem et commodi libero distinctio. Voluptatem blanditiis dicta et voluptatem in eaque molestias.

In et saepe cum aliquid deleniti voluptatem maiores. Possimus est quisquam voluptatem blanditiis. Harum incidunt et quaerat ut recusandae. Omnis consequatur fugit dignissimos. Amet voluptate ex consequuntur dolorem cupiditate omnis. Ab dolore voluptates dignissimos ab modi sint.